"האנטרקוט, נתח ורדרד ויפהפה של 300 גרם, נצלה לדרגת מדיום והגיע עם צ'יפס פריכים וטעימים ועם קישוטי ירקות שהעבירו יפה את המסר – אנחנו פה בשביל הקישוט..." גלי בן נון (3 חודשי צמחונות כפויה) קרניבורית בקניבר, חיפה
''אמא ואני מטילות חתיכות של פוקצ'ה, פריכה ומתפצפצת, לתוך צלוחית של שמן זית וגבינת המאירי. אחר כך מגיעות שתי צלחות מהבילות של מרק ארטישוק ירושלמי, מתקתק, קרמי ועשיר...'' גלי בן נון עושה יום של כיף בהלנה
''למנה עיקרית, אני לוקחת סינטה בקר, עשוי בצורה מושלמת, המוגש עם רוטב פנטסטי של ציר בקר ויין אדום, ובטטה צלויה על מלח ברוטב טריאקי וטחינה...'' גלי בן נון מגיעה (לאחר זמן רב) להסכמה מוחלטת עם אחיה עמית בדלאל
''צורת ההגשה של הדניס משובבת נפש – השיפודונים מוקפים בעטרת ירקות משמחת, ובירקות שנחתכו למגוון צורות, כמו למשל שושן עשוי צנונית או מלפפון שהוענקה לו, בהינף סכין, צורה של סרטן...'' גלי בן נון מתמכרת לטעם במצודה
''אני לקחתי את הדובה פריזר, המבוסס בעיקר על רום. מירב, חברתי, לקחה את הסופר דובה 4X4 – משקה הבית, הכולל הרבה מאוד אלכוהול עם חמוץ מתוק, ספרייט ונענע...'' גלי בן נון וחברתה יצאו מתנדנדות, אך שמחות, מפונדק הדב
''על מצע של ירקות טריים מגיעות המון המון המון קוביות מטוגנות של גבינת חלומי, והמון המון המון פטריות מוקפצות ברוטב סויה ודבש, וגם אגוזי מלך וקרוטונים...''. גלי בן נון העבירה בקפה ברטה החיפאי, החלבי והכשר, ערב טעים ועליז ונחמד
''כך, אני מבצעת חיסול ממוקד בטירמיסו, המוגש בכוס זכוכית, ומכיל שכבות שכבות של קרם גבינה מתוק ומענג, ואמא מטפלת יפה בעוגת מוס אספרסו עם קרם ברולה...''. אחרי אימון מפרך בחדר כושר, גלי בן נון פינקה את עצמה בארוחה בגרנד קפה
איך מכניסים בריאות לוופל? מה המילוי הכי פופולארי לוופלים בארה''ב? ולמה הפסיקו לשווק בארץ גלילי וופלים במילוי מנטה? גלי בן נון ביקרה במפעל מנעמים הוותיק שבמפרץ חיפה, ומביאה איתה את הבשורה: במנעמים מכינים לנו חורף חם